Ondernemers over CRMopies.nl

“Veel leveranciers, opdrachtgevers en contactpersonen vroeg om een heldere oplossing, die hebben we gekregen!”

Christian de Kok, CleverIT

“Binnen 2 dagen hadden we 4 offertes op maat, dit heeft voor ons de keuze versneld en makkelijk gemaakt.”

Edgar de Beule, Markteffect
8,5 / 10
365 beoordelingen

Wij zijn trot op de 8,5 die wij kregen van tevreden ondernemers om de beoordelingssite Feedbackcompany.nl

Beoordeling op Feedbackcompany.nl

Enkele van de door onze partners aangeboden pakketten::

Hoe werkt het? In 3 stappen

 • 1

  Vul uw gegevens in

  Vul uw bedrijfs-en profielgegevens volledig in op deze site.

  Lees meer
 • 2

  Ontvang uw unieke aanbod

  U ontvangt offertes op basis van uw unieke bedrijfsprofiel.

  Lees meer
 • 3

  Kiest de beste partner

  Kies de partner welke het beste aansluit op uw wensen én behoeften.

  Lees meer
Oriëntatie naar het juiste CRM-pakket

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op een CRM-pakket komt er veel informatie op u af. U wilt graag een goede keus maken want business software is kostbaar! Softwarepakketten bestaan in veel soorten en maten. Naast de CRM-pakketten zoals de meeste die kennen bestaan er ook ander soort Softwarepakketten die wel dezelfde eigenschappen van een CRM-pakketten hebben, maar toch iets anders zijn.

Een voorbeeld is de ERP-pakketten die onderdelen van CRM bevatten. Ook is het soms mogelijk om andere of bestaande software uit te bereiden met bijvoorbeeld CRM. Dit is vooral handig als u niet specifiek op zoek bent naar een CRM-pakket, maar wel geïnteresseerd bent in processen die u bedrijf kunnen automatiseren.

Een compleet beeld van de klant met CRM

CRM staat voor Customer Relationship Management en dient om een compleet beeld van de klant te krijgen. Verder helpt het bij het registreren en hopen van gegevens van klanten. CRM zorgt dus voor veel efficiëntie binnen uw bedrijf. CRM kan worden gebruikt in de term van software, maar ook wordt met CRM weleens een zakelijke strategie bedoeld. De CRM-software sluit aan bij de zakelijke CRM-strategie. Maar wat is deze dan precies?

Het idee achter CRM is dat de relaties met de klanten worden geoptimaliseerd en hierdoor de winst wordt verhoogd. CRM-software automatiseert het beheer van klantrelaties en ondersteunt op deze manier de strategie. CRM zorgt ervoor dat iedereen de gegevens van klanten bij kan werken waardoor het klantsysteem actueel blijft. Hierdoor verbetert ook de samenwerking tussen verschillende afdelingen binnen uw bedrijf.