• 8 / 10
54 reviews

Over ons

Wie zijn wij?

Ondernemen is al ingewikkeld genoeg! Beterinzaken.nl helpt zelfstandige ondernemers succesvol ondernemen. Ons doel is om het ondernemen voor u zo efficiënt mogelijk te maken. Dat doen we 24/7 met veel passie, een gezonde dosis kennis én de beste deals. Wij zijn uw go to voor oplossingen op alle ingewikkelde ondernemersvraagstukken.

Van payroll tot marktonderzoek: wij staan voor u klaar. En dat doen we niet alleen. Beterinzaken.nl bestaat uit een groep professionals met veel ervaring in het mkb. Bovendien worden we gesterkt door waardevolle partners die zich, net als ons, inzetten voor uw succes.

Onze grootste kracht? We weten precies hoe we de beste deals voor uw bedrijf kunnen selecteren.

Zo werkt het

  1. Bekijk de service waarin u geïnteresseerd bent
  2. Vul het formulier in en ontvang binnen 1 werkdag verschillende offertes van uw gewenste dienst
  3. Kies de beste deal


Kiest u voor de service van Beterinzaken.nl? Dan kunt u rekenen op deze voordelen:

    • Onze service is en blijft gratis

Bij Beterinzaken.nl kunt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen. Dit komt doordat onze partners fee betalen. Zo profiteert u van onze gratis service! Nu en in de toekomst.

    • Altijd onafhankelijk vergelijken

Wij zijn niet afhankelijk of gebonden aan een partner. We koppelen u altijd aan meerdere leveranciers. Die kunt u vervolgens op basis van de offertes zelf met elkaar vergelijken.

    • De perfecte partner!

Op basis van uw bedrijfsprofiel kunnen wij u koppelen aan meerdere partners met de beste kwaliteiten. We kijken naar uw wensen en de mogelijkheden bij onze leveranciers. Zo bent u verzekerd van een perfecte match. Met behulp van onze selectie bespaart u direct tijd en geld!