• 8 / 10
54 reviews

Veelgestelde vragen

Is Beterinzaken.nl een onafhankelijke service?

Jazeker, u kunt bij Beterinzaken.nl met een gerust hart aanbieders vergelijken. Wij zijn niet gebonden aan leveranciers en hebben er geen profijt van om u bij bepaalde aanbieders uit te laten komen. Iedere partij betaalt dezelfde vergoeding. Er is dus geen financieel motief om u in contact te brengen met een specifieke aanbieder. Ons doel is om voor beide partijen de beste match te vinden. Op basis van uw profiel wordt u gekoppeld en ontvangt u 4 offertes binnen 1 werkdag. Deze kunt u zelf vrijblijvend vergelijken, om zo de perfecte partner te vinden.

Hoe kan het dat de service gratis is?

De service van Beterinzaken is en blijft geheel gratis. Hoe kan dat? Wij ontvangen een vergoeding van de aangesloten partners. Kunnen wij u succesvol begeleiden naar een geschikte partner? Dan krijgen wij van deze partner een vergoeding. Dit krijgen we omdat we het contact tussen u en de aanbieder faciliteren.

Hoe word ik aan de partners gekoppeld?

Nadat u het formulier hebt ingevuld, controleren wij de gegevens handmatig. Als alle informatie klopt, zetten we het door binnen ons netwerk. Beterinzaken.nl maakt gebruik van een slim algoritme. Dit algoritme selecteert 4 geschikte aanbieders op basis van uw situatie.

Wat kan ik allemaal vergelijken?

Onder Beterinzaken.nl vallen verschillende labels (platforms) waarop u kunt vergelijken. Zo kunt u bijvoorbeeld deurwaarderbureaus vergelijken of marktonderzoekbureaus. Staat uw gewenste platform er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Zit ik nergens aan vast, wanneer ik het formulier in vul?

U zit nergens aan vast! Wanneer u uw gegevens hebt ingevuld, krijgt u binnen 1 werkdag 4 offertes. Deze offertes kunt u zelf gratis en vrijblijvend vergelijken. U bepaalt zelf of u contact opneemt met een aanbieder. U hoeft niet in te gaan op de offertes en zit dus nergens aan vast.

Hoe kan het dat ik geen offertes binnen heb?

U ontvangt 4 offertes binnen 1 werkdag. Vult u het formulier in het weekend in? Dan kan het zijn dat u pas op maandag offertes ontvangt. Is dit niet het geval en heeft u na 1 werkdag geen offertes binnen? Dan is dit in eerste instantie erg vervelend. Het kan voorkomen dat onze e-mail als ongewenste e-mail wordt gemarkeerd (spam). Zit de e-mail niet in uw spam? Dan adviseren wij om contact met ons op te nemen per e-mail. U kunt ons bereiken via info@beterinzaken.nl.

Is mijn privacy gewaarborgd?

Jazeker. Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijk. Uw gegevens worden in principe niet met derden gedeeld. Wij gebruiken de gegevens om de offerteaanvraag naar één of meerdere aangesloten partners te sturen. Zodat u 4 offertes op maat kunt ontvangen. Wilt u meer weten over hoe Beterinzaken.nl omgaat met gegevens en uw privacy in acht neemt? Lees dan ons privacy statement.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken?

Bent u op zoek naar een bepaalde service/partner? Dan is het belangrijk eerst te bedenken wat uw verwachtingen zijn. Het vinden van een aanbieder is namelijk maatwerk. Om uw verzoek goed te matchen, werken wij met diverse aanbieders in verschillende branches. Bekijk goed wat de opties zijn en welke criteria voor u belangrijk zijn. Bent u na het vergelijken van de offertes nog niet helemaal zeker van uw keuze? Dan adviseren wij om contact op te nemen met de desbetreffende aanbieder voor meer uitleg.

Alle aangesloten bedrijven zijn betrouwbaar, hebben jarenlange ervaring en een bewezen track record. Hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken!

Wat als geen van de aangesloten partners bij de vraag past?

Dit is natuurlijk vervelend, maar kan gebeuren. Als alle partners aangeven u niet verder te kunnen helpen, dan gaan wij persoonlijk op zoek naar een andere partner binnen ons netwerk.

Is overstappen altijd slim?

Nee, niet altijd. Wanneer u al een goede deal hebt, bespaart u niet altijd. Ook als het slechts om een kleine besparing gaat, raden wij af om te switchen. Overstappen heeft altijd impact en kost tijd. Bij een klein verschil, is dit het vaak uiteindelijk niet waard. Maar, in veel gevallen kan overstappen u wél veel geld besparen. U kunt vrijblijvend vergelijken, waardoor u zelf ontdekt of overstappen in uw geval slim is.

Waar kan ik terecht met vragen/feedback?

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij staan u graag te woord! U kunt ons bereiken via chat, e-mail en telefoon.

U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens:
085 066 5071
info@beterinzaken.nl